Линкове ЗаСемайсвото

как да научим кучето на команди Команда „на място“ е може би едно от най-добрите навици, които можете да научите домашния си любимец.Езикът на кучетата си е цяла наука. Общуването с домашния любимец е от изключителна важност, за да изградим максимално добра.

обучение на куче

Обучение на куче – сложен и важен процес от съжителството ни с опашатите ни приятели.

Кучетата освен наши верни приятели могат да бъдат и големи пакостници. Някои от породите трудно се поддават на обучение и стопаните им се виждат в същинско чудо. Дори изпълнението на елементарни команди като „легни“, „седни“ и „на място“ са предизвикателство за тях.

как да научим кучето на хигиенни навици Обучение на куче на команда седни – много важна част за съжителството с четириногите ни приятели. Всеизвестен факт е, че

възпитание на куче Просто казано, командата „на място“ ще научи кучето ви да се успокои, независимо какво се случва в обкръжаващата го среда. Тази команда дава на кучето ви занимание, вместо да се занимава с това, което вероятно смятате за нежелано поведение. Често пъти, се проявява като лай, когато някой звъни на вратата, скачане върху хора или молене за остатъци от храна. Описаните поведения се заменят с командата „на място“ — която казва на кучето да остане там. Командата е изпълнена докато не му кажете думата за освобождаване. Вашето куче ще направи това, защото вижда това като своя работа (задължение).

ветеринарна клиника студентски град Все още се водим от мотото „напред и нагоре“, като се стараем винаги да достигаме до истината. Не страдаме от излишно самочувствие и сме в много добри отношения с всички колеги от водещите ветеринарни клиники в София. Упорити сме и няма да се откажем, докато не Ви удоволетворим потребностите, свързани с вашия домашен любимец, така че не се колебайте и бързо с нас се запознайте.

ветеринар студентски град Клиниката е основана през 2005 година, а от 2009 година е в състав от трима лекари – д-р Иво Петров, д-р Деси Стойнова и д-р Силвия Цонева – 3 в 1, неочаквано добра комбинация!

зоомагазини пловдив врозоовет предлага пълна гама стоки и услуги за домашни любимци. Еврозоовет ООД разполага с отлично заредени зоомагазиниветеринарна амбулатория, лаборатория за изследване на домашни любимци, хотел за кучета и котки и ветеринарна клиника.

зоомагазини Всичко необходимо за грижата на домашните любимци на едно място.

аксесоари за домашни любимци Аксесоари за домашни любимци – те са по-обгрижвани от всякога. С прекрачването на прага на дома те стават равноправен член на семейството, който получава множество грижи и внимание от всички. Освен жизненоважните храна, вода, ваксини и обезпаразитяване, кучетата се нуждаят и от специални аксесоари.

petworld Платформата, която обединява всички професионалисти, в името на домашния ти любимец! Проверени и доверени ветеринарни клиники, които оправдават високите си оценки всеки ден!

ветеринарна клиника бургас Ветеринарна клиника „Байрон“ в град Бургас e създадена е от д-р Слави Цеков. Тя е част от Ветеринарни клиники „Д-р Цеков“. Всяка година клиниката участва в образователни конференции и семинари с българско и чуждестранно участие. Ветеринарното заведение е едно от първите, което работи с методи за диагностициране като компютърна томография и рентгенология. Клиенти на клиниката са не само собственици на домашни животни с високи изисквания, но и големи конеферми, ловни стопанства, развъдници за животни и конни бази.

vetclinics Свържи се със специалист, запази час, провери наличности или се консултирай за услуги. Без повече часове търсене!

хотел за кучета софия Обучение на кучета по всички дисциплини: от основно (базово) ниво на послушание, през обучение на кучето за участие в изложби и подготовка за изпити за развъдна годност до обучение на кучето в спортни дисциплини за напреднали като Shutzhund, IPO, Ring Sport и FH Tracking.

ветеринарна клиника смолян Ветеринарно Медицински Комплекс „Смолян“ извършва:Диагностика, Лечение, Консултации, Ваксинации, Хирургични интервенции, Козметични манипулации на домашни любимци. Предлага голямо разнообразие от храни и аксесоари за тях. Извършва лечение на едри животни в животновъдните обект.g

ветеринарна клиника студентски град Все още се водим от мотото „напред и нагоре“, като се стараем винаги да достигаме до истината. Не страдаме от излишно самочувствие и сме в много добри отношения с всички колеги от водещите ветеринарни клиники в София. Упорити сме и няма да се откажем, докато не Ви удоволетворим потребностите, свързани с вашия домашен любимец, така че не се колебайте и бързо с нас се запознайте.
ветеринарен център перник Ветеринарен център разполага с висококвалифициран екип от специалисти, високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за Вашия домашен любимец, персонално внимание към всеки от нашите клиенти.
ветеринарна клиника монтана Най-популярните ветеринарни клиники според потребителите на платформата

хотел за котки софия Кучетата от породата Джак ръсел териер са умни, смели и енергични, което ги прави популярни…

далматинец У нас породата навлиза малко по-късно, но и до днес остава любима на малчуганите. От къде всъщност идва далматинеца? Как да се грижим за здравето му? Какви са неговите навици? На тези и на още редица други въпроси, свързани с живота на далматинеца, ще отговорим в днешната статия на

западнохайландски бял териер Изискват редовни и продължителни разходки и игри, за да се поддържа доброто им физическо здраве.

Привързват се силно към стопаните си и са инатливи и самоуверени. Бъдете внимателни в отглеждането и обучението им и съжителството им с други животни.

твърдокосмест дакелДакел – порода специфична с издълженото си тяло и къси крака, това е основната причина, често да се нарича „куче-салам“. Дакелите са създадени за лов и са дупкари, известни с преследване на язовци и други животни. В днешни дни, породата е широко използвана, като домашно куче.

немски шпиц джудже Поради особеност на породата устното пространство на померана е малко, за да събере всичките му зъби. Това е и причина, да забелязваме често сред представители на породата, да имат проблеми със зъбите или венците си. Съответно образуването на зъбна плака е предпоставка за развитие на гингвинит или друго заболяване, което да доведе до загуба на зъб.